top of page
Skærmbillede 2019-05-08 kl. 19.10.29.png

Om WCP

WeCountPlants stræber efter at modernisere arbejdsmetoder i både skov og landbrug. Vi vil hjælpe branchen i en effektiv og produktiv retning i et samfund, hvor der stilles store krav. Vi anvender en moderne og sofistikeret teknologi, der giver vores kunder mulighed for smart at overvåge, kontrollere og dokumentere deres afgrøder samt naturarealers udvikling.

Siden 2018 har en række landmænd og skovejere benyttet vores droneoptælling samt andre tjenester. Flere af dem er allerede i gang med at forbedre deres landbrugs produktionsteknikker takket være vores løsninger, produkter, smarte rapporter og en urokkelig forpligtelse til kundetilfredshed.

Vi er en virksomhed drevet af en endeløs lyst til at skabe nye smarte muligheder til dansk land- og skovbrug. Vi stræber efter at være danmarks førende virksomhed indenfor droneoptælling af planter og skovanalyse med LiDAR stråler og meget mere. 

Om WCP: About
Alle fotos - 1 af 1 (1)_edited.jpg

Vitus Dal

Direktør & dronepilot
vitus@wecountplants.com

+45 26 82 32 45

Vitus har i 6 år arbejdet med medieløsninger, droner og softwareteknologi, der hjælper virksomheder til at optimere gamle arbejdsmetoder. Det er 4 år siden, at han begyndte at tælle juletræer med drone for landmænd.

IMG_106547C7B296-1.jpeg

Magnus Søby

Produkt og udvikling
magnus@wecountplants.com
+45 28 59 53 51

Magnus har arbejdet med salg og startups i 8 år med fokus på innovation og oplevelsesøkonomi. Magnus fornemmeste opgave er at skabe en gnidningsfri kunderejse og højne produkternes kvalitet.

Om WCP: Teammedlemmer
WeCountPlants Logo negativ_edited.png
Om WCP: Overskrift
bottom of page